Tuesday 26 October 2010

The svic ali kako postati miljonar in kako ves kdaj je konec sveta! Day No. II.

Dragi dnevnik,

Ker ne morem komentirat v svoj lasten blog, ti pisem tukaj! Povej petri, da je "cudaki" bilo misljeno ljubkovalno pa se to ni bilo namenjeno njej ampak cudakom kot so Spasuljo in Kosobrin... Dej ji pussa nazaj! Kar se pa tice Polone - povej ji samo tole - NIIIIIIKKKKKKKAAAAADAAAAAA! Ona bo ze vedela!

Ok zdej pa resno. Prezivel se drugi dan. Tale Pesta je res full usrana. Tolk umazanije ni tudi v Rimu ali pa Napoliju (Neaplju Petra!)... vse povsod smrdi po scanju in Burger Kingu. Tole je nenormalno - tolk Burger Kingov kot tukaj pa se nisem vidu v lajfu! Na vsaki ulici vsaj eden! Kaj jejo (jedo Petra) ti ljudje!?! Pa kaj a nimajo WCjev?

V glavnem tolk kot sem dons spet svicu pa ze dolg ne. Jutri mam ze eno vreco za pranje. Dons sem tolk presvicu majco, da sem jo ze na zacetku sleku in hodu okrog sam v flisu! Slava unmu, ki je izumu flis! Na nogah mam pa vsaj 23,5 zuljev (otisancev Petra)! Naj crkne un ki je izumil CAT bootse!

Vidu marsikaj. Vec ko bom dal slikce gor ker drugac nima smisla. Prelaufu cel mest. Hodu gor pa dol vec kot 8 ur + 1 ura na metrojih... Ko se je zacel temnit me je valda cist prepihal jst pa pod flisom cist mokr... naj crkne un k je izumu flis. Vmes sem se na kamnih ob Donavi skor spotaknu in padu v vodo, vendar so me reseli moji bootsi. Slava unmu, ki je izumu CATke!

Sem vam ze povedu, da sem milionar? Bil na ATMju, dvignil denar s potrdilom in pise o neki balanci, pa zraven 2.000.000 in se en drobiz... svasta. Samo cez mejo gres pa ti rata! Moj cilj, da bom do 30ga miljonar se je koncno uresnicil!
Se spomnte ko sem reku, da me je kontaktiral en iz Iraka, da bi kupil moj avto? No zdaj se je izkazalo, da gre za enega USA vojaka, v bistvu generala, ki dela tud za CIAo. Me je danes kontaktiral po mailu in pravi, da bi mi rad nakazal 10,2 mio $, samo vse moje podatke mu moram dat pa kopije dokumentov. Seveda bi mi dal provizijo. Razmisljam, da bi se spustil v biznis. Slisati je bil kot posten clovek - ipak dela za CIAo. Najbrz mu bom poslal kar original dokumente, ker se bojim, da bi pri kopijah lahko prislo, do kaksne cipkarske napake!

No in kdaj je konc sveta? Oziroma kdaj se bliza? Moder clovek je reku - ko bo crnc (negro Petra) enkrat zmagal v F1, drugi je reku ko bo crnc zmagu v golfu, spet tretji v tenisu, cetrti ko bo postal predsednik USA, jaz pa pravim - ko bo zumba zmagu na lokalnih volitvah v SLO in postal zupan najlepsega mesta... no drugo uvrscenega najlepsega mesta... prvo je Lj nje nje je reku menjedzjer...

Da se vrnem na lokalno politicno dogajanje - Pesta mi je blazno vsec, kuj bi tuki zvev. Tolk mi je vsec, da sem se odlocu podalsat se za en dan! Na racun tega ne grem v L'viv ampak direkt v Kijev. Torej za Kijev startam pojutrisnjem ob 18:40!

Nocko, pussa. adju, bajbaj, cauci...